Με σβηστές μηχανές ο Λεβαδειακός (2-0) την Νίκη Βόλου

Με σβηστές  μηχανές ο Λεβαδειακός (2-0) την Νίκη Βόλου
από Παμε Μπάλα
στις 30/03/2024

 

 

Ακάθεκτος παραμένει στην κορυφή και βαδίζει για τον τίτλο ο Λεβαδειακός καθώς  πανηγύρισε ακόμα μία νίκη με 2-0 επί της Νίκης Βόλου στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ του Α’ ομίλου της Superleague 2.

Άλλη μία σοβαρή εμφάνιση από τους παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, που πήραν προβάδισμα στο σκορ από το 7′ με τον Νίκα να κλέβει από τον τερματοφύλακα της Νίκης Βόλου και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Η Λεβαδειακός  είχε τον έλεγχο του αγώνα, δεν κινδύνεψε σχεδόν καθόλου από την αντίπαλό της και στο 69′ μετά από έναν εκπληκτικό συνδυασμό μεταξύ των Νίκα, Μπαΐροβιτς, Κουάντρα και τελικό αποδέκτη τον Συμελίδη που είχε περάσει αλλαγή μόλις τρία λεπτά νωρίτερα, έκανε το 2-0 που έμεινε ως το τέλος.

Με τη νίκη αυτή ο Λεβαδειακός διεύρυνε τη διαφορά του από τη 2η θέση, έχοντας πλέον προβάδισμα επτά βαθμών.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Λεβαδειακός (Σ.Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Χάμοντ, Τσάπρας, Μπελμόντ (72′ Μεχία), Ρομό (56′ Μπαΐροβιτς), Νίκας (72′ Ντα Κόστα), Πίρινεν, Γιαννιώτας (66′ Συμελίδης), Κωστή (56′ Κουάδρα), Λιάγκας.

Νίκη Βόλου (Δ.Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (83′ Μακατσάρια), Γαβριηλίδης (58′ Λίταινας), Κάσσος, Κρητικός, Πέττας (58′ Πολίτης).