Απόλλων Πόντου Ι Με αξιοπρέπεια μέχρι το τέλος!

Απόλλων Πόντου Ι Με αξιοπρέπεια μέχρι το τέλος!
από Παμε Μπάλα
στις 21/02/2024

 

Έναν ακόμη αγώνα δίνει σήμερα στο Βόλο ο Απόλλων Πόντου στα πλαίσια του πρωταθλήματος της SL2 , εξ αναβολής καθώς η ομάδα της Νίκης Βόλου είχε υποχρεώσεις στον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος και το πρόγραμμά της ήταν αρκετά πιεσμένο στην αρχική ημερομηνία που είχε οριστεί.

 Οι Καλαμαριώτες αν και στην Μυτιλήνη απώλεσαν μια ακόμη ευκαιρία ( ίσως την πιο κρίσιμη) για να πλησιάσουν την επικίνδυνη ζώνη για την αποφυγή του απ ευθείας υποβιβασμούς εντούτοις έχουν μπροστά τους αγώνες για να παλέψουν τις τελευταίες τους ελπίδες.

Η τύχη είναι αλήθεια πως έχει γυρίσει την πλάτη στους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Πόντου αρκετές φορές στο φετινό πρωτάθλημα. Χάνοντας μάλιστα  στις λεπτομέρειες αγώνες στους οποίους κατά γενική ομολογία των ίδιων των αντιπάλων τους ήταν καλύτεροι παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο!

Όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο και δυστυχώς οι βαθμοί είναι αυτοί που μετρούν στον βαθμολογικό πίνακα και όχι οι εντυπώσεις.

Σήμερα στον Βόλο οι Απολλωνιστές είναι σίγουρο πως μόνο αγγαρεία δεν θα κάνουν. Θα αγωνιστούν όπως σε όλους τους αγώνες έως σήμερα αρχικά για την αξιοπρέπεια τους και φυσικά γιατί η ελπίδα "πεθαίνει" πάντα τελευταία!

Το επιβάλει άλλωστε η ιστορία της ομάδος και το ειδικό βάρος της φανέλας που αυτοί οι ίδιοι την τιμούν , την ίδια στιγμή που το  χρονοντούλαπο της ιστορίας καταγράφει καθημερινά άλλους... να ασελγούν και να την "βιάζουν" για τα δικά τους συμφέροντα...