ΑΕ Πολυκάστρου Ι Παραδίδει την σκυτάλη ο Γιώργος Αβραμίδης!

ΑΕ Πολυκάστρου Ι Παραδίδει την σκυτάλη ο Γιώργος Αβραμίδης!
από Πάμε Μπάλα
στις 13/06/2023

 

Διαβάστε την συγκινητική ανάρτηση του προέδρου της ΑΕΠ Γιώργου Αβραμίδη στην προσωπική του σελίδα στο facebook

 

Και όπως λέει και ο λαός όλα τα ωραία μάλλον κάποτε τελειώνουν...9 χρόνια μέσα από τα οποία υπηρέτησα την ομάδα με τα 3 γράμματα έχοντας δίπλα μου αξιόλογους συνεργάτες, άξιους προπονητές και ικανούς και φιλότιμους ποδοσφαιριστές που έδωσαν και την ψυχή τους για την ασπρόμαυρη φανέλα!!
Πριν από 5 μέρες δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον Γεν.Γραμματέα της διοίκησης μας επί 4 χρόνια τον Παναγιώτη τον Γκουντενούδη αναφέροντας μου ότι μια παρέα 8-10 νέων ανθρώπων θέλει να τρέξει την ομάδα κάνοντας κάτι διαφορετικό!! Αποδέχθηκα αμέσως την πρόταση του, διότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν τις ίδιες ανησυχίες με εμένα οπότε δεν υπήρχε λόγος να φέρω αντίρρηση στην πρόταση αυτή!!
Γκουντενούδη Παναγιώτη, Ελευθεριάδη Φώτη, Αλεξάνδρου Βασίλη, Παυλίδη Βαγγέλη, Σκαντζούρη Γιώργο, Ελευθεριάδη Δημήτρη, Τυφούδη Νίκο, Γιαννίτση Χρόνη, Ευθυμιάδη Γιώργο και Οργανοτόπουλε Φώτη, σας εύχομαι ολόψυχα καλή θητεία και μακάρι να οδηγήσετε την Α.Ε.Π. εκεί που πραγματικά αξίζει!!!
Με την βοήθεια του απλού κόσμου καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας μεγάλους βραχνάδες που απασχολούσαν την ομάδα μας όπως χρέη στην εφορία και στο Ι.Κ.Α., οφειλές σε τρίτους...
Από το 2019 συνεργασία σε επίπεδο Ακαδημιών με την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και από το 2022 φιλοξενούμε στο γήπεδο μας μια ομάδα Superleague 2 μια ομάδα πολύ κοντά στον τόπο μας τον ιστορικό Απόλλωνα Πόντου!!
Οφείλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από όσους στεναχώρησα και σίγουρα δεν είχα πρόθεση να κάνω κάτι τέτοιο!! Ευχαριστώ πολύ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους ήταν δίπλα μας όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια...Εύχομαι σε όλους τους συνάδελφους παράγοντες να έχουν υγεία και δύναμη για να πετύχουν τους στόχους που θέτουν...Να μην ξεχνάμε όλοι μας ότι το ποδόσφαιρο είναι απλά ένα παιχνίδι...
Τέλος το πιο μεγάλο συγγνώμη το ζητάω από την γυναίκα μου και τα παιδιά μου???
ΜΙΑ ΦΟΡΑ Α.Ε.Π., ΠΑΝΤΑ Α.Ε.Π.?????
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 19:55