Με ανατροπή το Αιγάλεω (2-1) τον Παναθηναϊκό Β'

Με ανατροπή το Αιγάλεω (2-1) τον Παναθηναϊκό Β'
από Παμε Μπάλα
στις 05/02/2024

 

Σπουδαίο τρίποντο και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε πριν από λίγο το Αιγάλεω επί του ΠΑΟ Β' .
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο τελευταίο του Α ημιχρόνου με τον Φουρτάδο ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Κατσιμήτρο κάνοντας το 0-1.
Οι αλλαγές του προπονητή των γηπεδούχων στην επανάληψη έμελλε να ανατρέψουν την εικόνα υπέρ του Αιγάλεω. Συγκεκριμένα  ο Νιγηριανός  Ικεότσα στο 49' κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Βρακάς, ενώ στο 88' ο Μίσκου που είχε μπει ως αλλαγή νωρίτερα γύρισε "τούμπα" το παιχνίδι   γράφοντας το τελικό 2-1!
Να σημειωθεί πως λίγα λεπτά μετά την επίτευξη της ισοφάρισης από τους γηπεδούχους ο Ικεότσα κέρδισε και νέο πέναλτι (61') την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε και πάλι ο Βρακάς , που ωστόσο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι!
ΑΙΓΑΛΕΩ (Α. Χαραλαμπίδης) : Κατσιμήτρος, Βάρκας, Παυλάκης (46' Ζιούλης), Καρρίκι, Μπλακσον, Γαρουφαλιάς (46' Ικεότσα), Κωνσταντακόπουλος, Ναζίμ (81' Μίσκου), Ραμίρεζ (30' λ. τρ. Μπαστακός), Νταβιώτης, Σταμένκοβιτς (68' Ζαρόκωστας)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Σ.Αντωνίου ) : Margono, Fikaj, Αθανασακόπουκος (76' Mancini), Μαρτίνης, Furtado, Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Σαρδέλης (63' Κυριόπουλο), Λάμψιας (76' Τουρκοχωρίτης), Καραμπάς (67' Φρόκου), Bila (76' Νταμπίζας)