ΑΟ Ατλαντίς: Χάρμα οφθαλμών (1-3) τον ΑΟ Κορωπίου

ΑΟ Ατλαντίς: Χάρμα οφθαλμών (1-3) τον ΑΟ Κορωπίου
από Πάμε Μπάλα
στις 10/10/2021
στην ΕΠΣΑΝΑ

 

Την πρώτη εκτός έδρα νίκη στη φετινή σεζόν πέτυχε η ομάδα μας καθώς επικράτησε επί της ιστορικής ομάδας του ΑΟ Κορωπίου με τελικό σκορ 1-3.
Η ομάδα μας ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ήταν χάρμα οφθαλμών καθώς με ωραίο συνδυαστικό παιχνίδι πέτυχε δύο γκολ και έχασε τουλάχιστον τρείς κλασικές ευκαιρίες. Το σκορ άνοιξε για την Ατλαντίδα ο Γιώργος Καρακώστας στο 18 με απευθείας εκτέλεση φάουλ ενώ το 2-0 ήρθε στο 29 με ωραία ενέργεια και "ξερό" σουτ του Πανόπουλου.
Ο Φενερίδης και ο Κωτσάκης σε μοναδικά τετ α τετ απέτυχαν να διευρύνουν το προβάδισμα και οι ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ. Στο β μέρος το Κορωπί χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητικό κατόρθωσε να μπει στο παιχνίδι στο 58 με κεφαλιά του Χριστόπουλου μετά από εκτέλεση φάουλ του Μουστόγιαννη.
Η στιβαρή αμυντική λειτουργία της ομάδας μας και η αποβολή του Δογάνη δεν επέτρεψαν στο Κορωπί να απειλήσει σοβαρά ενώ αντίθετα η ομάδα μας έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Φενερίδη και τον Νάνο σε εντυπωσιακό βολ πλανέ, πριν ο πολύπειρος Κολοτούρος με κοντινή προβολή στο 89 καθαρίσει το ματς για την Ατλαντίδα.
Χαρακτηριστικό για την ομάδα μας είναι ότι δεν υστέρησε κανείς αγωνιστικά και πλέον με θετική ψυχολογία θα αντιμετωπίσουμε την ερχόμενη εβδομάδα στην έδρα μας την νεανική και φιλόδοξη ομάδα του Παθιακάκη.
Ευχαριστούμε τον προπονητή και την Διοίκηση του ΑΟ Κορωπίου για την άριστη φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος!!