Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου: Όλοι γνωρίζουμε το ήθος του Γιάννη Μαγγίνα και του Γιώργου Παθιακάκη

Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου: Όλοι γνωρίζουμε το ήθος του Γιάννη Μαγγίνα και του Γιώργου Παθιακάκη

Άμεση ήταν η αντίδραση της διοίκησης του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου η οποία εξέδωσε ανακοίνωση που υποβαθμίζει τα γεγονότα της Κυριακής και αφήνει σοβαρές αιχμές για φαντάσματα του παρελθόντος που εκτίθενται

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 19/11/2019
στην ΕΠΣΑΝΑ

 

Με αφορμή το περιστατικό που έγινε προς το τέλος του αγώνα Παθιακάκης - Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου και έχοντας γνώση του τι ακριβώς έγινε, το Δ.Σ του συλλόγου ενημερώνει προς πάσα κατεύθυνση πώς

Α- Τα παιχνίδια μεταξύ του σωματείου μας και του συμπολίτη μας ΠΑΘΙΑΚΑΚΗ πάντα διακρίνονται για το πάθος τους, και την ένταση τους όπως όλα τα τοπικά ντέρμπι..

Για 90 λεπτά προσπαθούν οι αθλητές οι προπονητές και ο κόσμος για τη νίκη της ομάδας του.

Αμέσως μετά όλα μένουν πίσω και όλοι μαζί στο ίδιο καφέ της πόλης μας σχολιάζουμε, αναλύουμε και κάποιες φορές πικάρουμε ο ένας τον άλλον πάντα σε φιλικά πλαίσια..

Σαφώς σε αυτά τα 90 λεπτά υπάρχει ένταση, πείσμα, πάθος για τη νίκη που ποτέ όμως δε μεταφέρετε στους φιλάθλους που κάθονται στις εξέδρες όλοι μαζί δίπλα δίπλα.

 Β-Μετά από τις εξηγήσεις και από τις δηλώσεις του κόουτς Γιάννη Μαγγίνα και αφού και από το βίντεο φαίνεται άλλωστε πως μιλάει σε κάποιον άλλο και όχι στον Γιώργο Παθιακάκη, και αφού έτσι και αλλιώς γνωρίζουμε το ήθος του και τον άνθρωπο Γιάννη Μαγγίνα και γνωρίζοντας και τον άνθρωπο Γιώργο Παθιακάκη και το ήθος του είμαστε σίγουροι ότι πάνω στην ένταση τους είπαν το κάτι παραπάνω..

Όμως μέχρι εκεί, κάποια φαντάσματα από το παρελθόν μην ψάχνετε σε αυτούς τους ανθρώπους για στημένα η συνεννοημένα παιχνίδια.. ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ

 Γ-Ναι Γιώργο Παθιακάκη ένα μέλος πάνω στην ένταση και το πάθος του παιχνιδιού παραφέρθηκε, όμως τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ δεν ήταν εκεί για να τον επαναφέρουν???

 Όλοι μαζί δε καθίσαμε στο τέλος μέσα στο γραφείο και το συζητήσαμε?? Δεν είπαμε ότι πάνω στην ένταση έγινε ότι έγινε όπως ας πούμε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας σου που παραφέρθηκε και έβρισε και δεν δώσαμε και εμείς συνέχεια???

Δ-Τα παιχνίδια μεταξύ μας θα διακρίνονται για το πάθος και την ένταση στα 90 λεπτά, και αυτά θα τα κάνουν ξεχωριστά. Μετά θα συνεχίζουμε να τα αναλύουμε στο καφέ όπως γίνεται τώρα και ας ενοχλεί κάποιους...

ΦΙΛΙΚΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΣΤΕΦΆΝΟΥ