×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Πέρασε και από τον Αχιλλέα η Μαρκό!

Πέρασε και από τον Αχιλλέα η Μαρκό!

Με μια μεστή και ουσιαστική εμφάνιση, η Μαρκό πέρασε (1-3) και από τον αδιάφορο Αχιλλέα Κ. Αχαρνών, πραγματοποιώντας το καλύτερο φινάλε σε μια συγκλονιστικά ενδιαφέρουσα χρονιά, που έκλεισε επιτυχημένα, εν αντιθέσει με τον Αχιλλέα που υποβιβάστηκε στην Β' κατηγορία.

από
στις 07/05/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ - ΓΣ ΜΑΡΚΟ 1-3

Την καλή της αγωνιστική κατάσταση επιβεβαίωσε η Μαρκό που για το πλαίσιο της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑΝΑ, πέρασε και από τον Αχιλλέα με το πιο μεστό και ουσιαστικό τρόπο! Οι παίκτες του Γιώργου Φαράκου, απέδειξαν σε ένα ακόμα παιχνίδι την εξαιρετική τους κατάσταση και δεν άφησαν πολλά περιθώρια σε έναν Αχιλλέα που έδειχνε αδιάφορος και δεν αντιμετώπισε, σχεδόν, ποτέ σοβαρά τον αγώνα.

Στο καθάρα αγωνιστικό σκέλος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και επέβαλλαν τον ρυθμό τους από την αρχή, με το Αχιλλέα να δείχνει νωθρός. Έτσι στο 17', μετά από ωραία βαθιά του Λάπα, η μπάλα έφτασε στον Γκριμέκη, εκείνος πάσαρε τον κατάλληλο χρόνο στον Βασίλο και εκείνος προ κενής εστίας έκανε το 0-1. Στο 30', η πίεση των παικτών του Φαράκου απέφερε και καρπούς, με το δεύτερο γκολ να πιστώνεται στον Λάπα, ο οποίος πήρε το ριμπαουντ, μετά την ασταθή απόκρουση του Χαριτίδη και πλάσαρε για το 0-2. Το μόνο που κατάφερε ο Αχιλλέας στο πρώτο ημίχρονο, ήταν να μειώσει στο 40' με τον Θεοδώρου, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι Μαρκοπουλιώτες έριξαν τον ρυθμό τους, με αποτέλεσμα ο Αχιλλέας να έχει την κατοχή, αλλά να μην μπορεί να βρεί την φάση που θα έφερνε το παιχνίδι στα ίσια και θα έδινε νέο ενδιαφέρον. Όσο περνούσε η ώρα και ο Αχιλλέας δεν έβρισκε δίχτυα, τόσο πιο εύκολα γίνονταν τα πράγματα για την Μαρκο, που στο 93', έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα με σουτ του Τσέλιου προ κενής εστίας. μετά από πάσα του Δημογιάννη.
Νίκη καλής αγωνιστικής επιβεβαίωσης για την Μαρκό, που έκανε εξαιρετικό finish και σώθηκε. Ήττα που επέδειξε την κακή αγωνιστική ετοιμότητα των παικτων του Αχιλλέα.

***Με δήλωση τους οι ποδοσφαιριστές της Μαρκό αφιέρωσαν την σημερινή νίκη της ομάδας στον πρώην Γενικό Αρχηγό της ομάδας Γιώργο Γαρίο.

Διαιτητές: Κορδολαίμης, Δουλγεράκης, Καραθανάσης.

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ: Χαριτίδης, Χριστόπουλος, Σιαδήμας, Βαφειάδης (28' λ.τρ. Μαραντίδης), Ξενάκης, Μπούσκος, Αγγελόπουλος, Καραγιαννίδης, Σταματόπουλος, Αγγελιδάκης (28' λ.τρ. Γκαλόσι), Θεοδώρου.

ΓΣ ΜΑΡΚΟ: Τερεκανίδης, Σκορδάς, Σιδέρης, Πλίτσης, Κοντογιάννης, Ρέντζης, Δημογιάννης, Δημητρακόπουλος, Βασιλός (82' Τσέλιος), Λάπας, Γκριμέκης (67' Μερκούρη).

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 07 Μαϊος 2017 21:12