×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Τσεβάς και Τσέλα καθάρισαν για τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου

Τσεβάς και Τσέλα καθάρισαν για τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου

Πέτυχαν από δύο γκολ και οδήγησαν τους «ερυθρόλευκους» στην επικράτηση (2-4) επί του Νικηφόρου, ο οποίος αποχαιρέτησε την κατηγορία

από
στις 09/04/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

Α.Π.Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ 2-4

Εντυπωσιακό παιχνίδι στον Γέρακα, με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου να επικρατεί 2-4 του Νικηφόρου, ο οποός αποχαιρετά οριστικά την κατηγορία. Πρωταγωνιστές για τους «ερυθρόλευκους» που επανήλθαν στη δεύτερη θέση ήταν οι Κώστας Τσεβάς και Τέλης Τσέλα οι οποίοι πέτυχαν από δύο τέρματα σ' αυτή την 29η αγωνιστική.

Από την μεριά του ο Νικηφόρος που προηγήθηκε νωρίς νωρίς, έχασε πέναλτι στο 14' με τον Δούβο και δεν κατάφερε ποτέ να προηγηθεί με δύο τέρματα, εξέλιξη που ίσως άλλαζε όλη την ιστορία του αγώνα...

Ας τα πάρουμε από την αρχή, όμως, με τον Νικηφόρο να μπαίνει δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και να ανοίγει το σκορ μόλις στο 10' με ωραίο πλασέ του Χαρικιόπουλου. Τέσσερα λεπτά αργότερα η ομάδα του Κώστα Τσίχλη κέρδισε πέναλτι, ωστόσο από τα έντεκα βήματα ο Δούβος σούταρε άουτ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 17' ήρθε η ισοφάριση για το Μπογιάτι, όταν από τραγικό λάθος στην άμυνα ο Τσέλα πήρε τη μπάλα, πλάραρε και έκανε το 1-1. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής που διακρίνεται για την εκτελεστική δεινότητα, με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα έφερε τα... πάνω κάτω και πέτυχε το 1-2 με κεφαλιά, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το ματς απέκτησε ακόμα καλύτερο ρυθμό, με τον Νικηφόρο να ψάχνει λύσεις και να κοιτά στα μάτια τον αντίπαλο του. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν εν τέλει στο 47' με ωραίο πλασέ του Μαρζέλου από ασίστ του Τσιαμπά ωστόσο κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Κώστας Τσεβάς. Ο ικανότατος μεσοεπιθετικός στο 55' έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Ολυμπιακό για το 2-3, ενώ στο 74' με άψογο τελείωμα διαμόρφωσε και το τελικό 2-4. Δέκα λεπτά αργότερα ο Νικηφόρος είχε δοκάρι σε φάουλ του Χαρικιόπουλου.

***Διακριθέντες για τον Νικηφόρο που έκανε ένα καλό ματς αλλά ηττήθηκε από έναν σαφώς ποιοτικότερο αντίπαλο, οι Μωυσιάδης, Δούβος Αποστολόπουλος και Μαρζέλος.

***Κορυφαίοι για τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου οι Τσεβάς, Τσέλα, Ιωσήπου και Κατσούγκρης.

Διαιτητές: Γαλάνης, Τζαφόλιας Β., Χριστοδούλου

Α.Π.Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας, Καταραχιάς, Καννελόπουλος, Ρίζος, Μωυσιάδης, Αποστολόπουλος, Μαρζέλος, Χαρικιόπουλος, Τσιαμπάς (83' Παυλδης), Δούβος, Κεγιαδάκης (76' Τσαγκαράτος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ: Χανδρινός, Λαζαρίδης (80' Νικολόπουλος), Μπασόλι, Ιωσήπου, Ντεντόπουλος, Ρόμπολας, Τσέλα, Κατσούγκρης, Καραχάλιος Παν., Καραχάλιος Αλ. (80' Μακρής), Τσεβάς Κ. (76' Ντραγκότι).

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 09 Απριλίου 2016 23:31