×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 567

Στο τέλος... τρίποντο για την Τρίγλια

Στο τέλος... τρίποντο για την Τρίγλια

ΠΟ Τρίγλιας - Άκανθος Ιερισσού 1-0

από
στις 12/02/2017

Η Τρίγλια αν και δύσκολα πήρε το τρίποντο από την Ιερισσό με το... αγαπημένο της σκορ (1-0) απέναντι στην Άκανθο. Οι δυο τους αγωνίστηκαν άλλες δυο φορές φέτος(πρωτάθλημα και κύπελλο) με το ίδιο σκορ να είναι το τελικό.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με την Τρίγλια να έχει μια μικρή υπεροχή. Από την άλλη, η Ιερισσός προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. 

Στην επανάληψη η Τρίγλια βγήκε να πάρει το τρίποντο και κέρδισε πέναλτι με τον Δόμπρογλου στο 80' που εκτέλεσε εύστοχα ο Σαρβανίδης. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν ένα ακόμη πέναλτι στο 90' με τον Σαρβανίδης. Εκτέλεσε ο ίδιος αλλά ο Ιωάννου του είπε όχι. 

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ με την Τρίγλια να παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 46 πόντους, ενώ η Άκανθος παρέμεινε στους 22. 

Οι 11αδες:

Τρίγλια(Κεφαλάς): Καραβελίδης, Ανθανασιάδης, Τόλα, Μπέσσας, Μιλκούδης, Πεχλιβανίδης, Χρηστάρας, Σαρβανίδης, Ταρασίδης, Κομνηνάκης, Πίνε

Ιερισσός(Μπούλης): Ιωάννου, Σταματίου, Κάρλας, Λαγόντζος, Μπλες, Καραστέργιος, Δεληγιάννης, Συρόπουλος, Νικολαϊδης, Παπαϊωάννου, Ναούμ.