Άνετα ο Φοίνικας Περιστερίου 2-0 τον Πανιώνιο Καισαριανής

Άνετα ο Φοίνικας Περιστερίου 2-0 τον Πανιώνιο Καισαριανής
από Πάμε Μπάλα
στις 20/02/2023

 

Η ενημέρωση του Φοίνικα Περιστερίου

Απέναντι στην ομάδα του Πανιωνίου Καισαριανής, σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Χωράφας, η ομάδα μας βρήκε τον τρόπο, χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ και πήρε μια πολύ δύσκολη νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο που είχε επίσης ανάγκη τους βαθμούς.

Μπήκαμε νωρίς μπροστά στο σκορ, με ένα ωραίο σου του Διονάτου που κατέληξε στην απέναντι γωνία των φιλοξενουμένων, στο 15ό λεπτό και το προβάδισμα αυτό έμεινε για όλο το πρώτο μέρος. Δημιουργήσαμε μια με δύο καλές στιγμές, για περαιτέρω γκολ, αλλά στο τέλος φανήκαμε επιπόλαιοι στις επιλογές μας.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Καισαριανής, πίεσε περισσότερο, όμως κάθε απειλητική της στιγμή αναχαιτίστηκε από την άμυνά μας. Δημιουργικά υστερήσαμε, αφού τα πολλά λάθη σε μεταβιβάσεις, και οι συνδυασμοί που δεν έβγαιναν, κόστισαν στην μη παραγωγή φάσεων από τους ποδοσφαιριστές μας.

Με την επίτευξη όμως του δευτέρου τέρματος, όλα άλλαξαν, και τα πόδια όλων λύθηκαν. Στο 77ό λεπτό λοιπόν, ο Αθανασάκης εκμεταλλεύτηκε τη μισή ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, έκανε ένα επιτόπιο σουτ και έστειλε τη μπάλα με δύναμη στα αντίπαλα δίχτυα, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη.

Στη συνέχεια, δείξαμε το γνωστό επιθετικό μας ποδόσφαιρο, χάσαμε 2-3 μεγάλες ευκαιρίες και το σκορ εν τέλει παρέμεινε στο καθαρό και δίκαιο 2-0.

Κόντρα στη σημερινή μας επιτυχία και στη χαρά της νίκης, ήρθε ο τραυματισμός του Αναγνωστόπουλου στο 91ό λεπτό σε μια ανύποπτη φάση, που αποχώρησε υποβασταζομενος και ευχόμαστε να μην είναι κάτι σοβαρό.

Επόμενη αγωνιστική, μετά τη διακοπή του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, αντιμετωπίζουμε την ομάδα του Παπάγου εκτός έδρας.