Συνεχίζει να ελπίζει ο Άγιος Θωμάς

Συνεχίζει να ελπίζει ο Άγιος Θωμάς

Η ομάδα από το Γουδή επιβλήθηκε με άνεση της Αρμενικής (3-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 12/03/2017

Έβγαλε από τη μέση της Αρμενική και συνεχίζει να ελπίζει σε άνοδο ο Άγιος Θωμάς! Η ομάδα από το Γουδή επιβλήθηκε με 3-0 του αντιπάλου της και παρέμεινε σε κοντινή απόσταση από τις δύο πρώτες θέσεις στον 3ο όμιλο της Β' κατηγορίας.
Μόλις στο 3' οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα και να φροντίσουν ώστε να γραφτεί με διαφορετικό τρόπο η ιστορία. Ωστόσο, ο Παναγόπουλος νικήθηκε από τον Καυκιά σε εκτέλεση πέναλτι, αποτυγχάνοντας να βάλει μπροστά την ομάδα του. Κάπως έτσι φτάσαμε στο 20', όταν ο Αλικάι εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι η μπάλα «κόλλησε» στο νερό και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 35' ο Καυκιάς δεν μπόρεσε να ελέγξει την πορεία της μπάλας, με τον Κατσαρό να αποκτά πλεονέκτημα και να γράφει το 2-0 με πλασέ. Πλέον, τα πράγματα είχαν πάρει τον δρόμο τους για τους γηπεδούχους, που με τη σειρά τους έχασαν πέναλτι, με τον Θύμιο να το εκτελεί στο 66' και τον Τσιτσίλια να αποκρούει. Τελικά, το 3-0 ήρθε στο 80', πάλι με σκόρερ τον Κατσαρό.

Διαιτητής ήταν ο Σχίζας, με βοηθούς τους Δεληθοδωρή και Γιαννόπουλο.

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Δημήτρης Μαλιαρίτσης): Καυκιάς, Χάμος, Γκραμπότσκα, Γ. Ζαρκαδούλας, Χατζής (65' λ. τρ. Δαμουράς), Φ. Ζαρκαδούλας, Θύμιος (85' Βουρλάκος), Μεταξούλης, Κατσαρός, Μαστρογιάννης (75' Γεωργίου), Αλικάι

ΑΡΜΕΝΙΚΗ (Μιχάλης Λυκερίδης): Τσιτσίλιας, Λοΐσιος, Μαραγκός, Νούλας, Κουκουνασούλης, Μωραΐτης, Ρίζος, Δράκος (55' Σκούρας), Κάργκος, Δέντσιος (75' Κουτής), Παναγόπουλος (46' Δεληγιάννης).