«Διά πυρός και σιδήρου» ο Άγιος Δημήτριος!

«Διά πυρός και σιδήρου» ο Άγιος Δημήτριος!

Η «Μπάρτσα» πέρασε με δυσκολία, αλλά νικηφόρα, από την Πετρούπολη (1-0 την Ειρήνη).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 04/12/2016

Αντιμέτωπη με τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία βρέθηκε στην Πετρούπολη ο Άγιος Δημήτριος, παρ' όλα αυτά βρήκε τον τρόπο να πάρει τον... δρόμο της επιστροφής με τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στην ουραγό και νεανική Ειρήνη. Η «Μπάρτσα» επιβλήθηκε με 1-0 της τοπικής ομάδας και ανέβηκε στη 2η θέση του 1ου ομίλου στη Β' κατηγορία, ευελπιστώντας σε «γκέλες» των Ιλισίων 2004 και της Νέας Ιωνίας για να διατηρηθεί εκεί. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που πέρασε ανεκμετάλλευτο για τις δύο ομάδες, στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την ευτυχία να αποκτήσουν αριθμητικό πλεονέκτημα, εξαιτίας της αποβολής του Κυριάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 56'. Παρ' όλα αυτα, οι κυανέρυθροι βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν στο γκολ της νίκης, με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κοκλίδη στο 69'. Στο υπολειπόμενο διάστημα δεν άλλαξε κάτι, με τον Άγιο Δημήτριο να παίρνει ένα σημαντικό τρίποντο για βαθμολογικούς, αλλά και ψυχολογικούς λόγους.

Διαιτητής ήταν ο Π. Τσολακίδης, με βοηθούς την Δέτση και τον Δαρσακλή.

ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡ. (Σάκης Αναστασόπουλος): Μπόζιος, Αναγνωστόπουλος, Βασιλειάδης, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόπουλος, Βαρέσης, Τουρνάκης (81' Σκαντζής), Μπίτζας, Καπετάνης (49' Κουτρόλλι), Α. Παπαχριστόπουλος (62' Θώδας), Λαμπράκος

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Αντώνης Καρπούζας): Ρούσσος, Τζωρτζάτος, Καρτσωνάκης, Σμυρλής, Κυριάκης, Τετριμίδας, Κοκλίδης, Καραμπίνης, Κασιμάτης (67' Πανταζής), Κάιδος (74' Ψαρράς), Χρυσοσχόου.