Επέστρεψε στις νίκες το Παλαιό Φάληρο

Επέστρεψε στις νίκες το Παλαιό Φάληρο

Η ομάδα του Γιάννη Γαζή επικράτησε με 2-1 στο Ηράκλειο του τοπικού Ερμή.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 26/03/2016

Έκλεισε γρήγορα το Παλαιό Φάληρο την κακή παρένθεση που άνοιξε την προηγούμενη εβδομάδα με την ήττα από τον Ατρόμητο Χαλανδρίου και επέστρεψε στις νίκες! Η ομάδα του Γιάννη Γαζή πέρασε νικηφόρα από το Ηράκλειο, όπου επικράτησε με 2-1 του τοπικού Ερμή. Έτσι, η ομάδα των νοτίων προαστίων πλησίασε στους 6 βαθμούς τον Άγιαξ Ταύρου, που έχασε βαθμούς στο Γουδή απέναντι στον Άγιο Θωμά.

Στο γήπεδο της Πρασίνου Λόφου οι «κυανέρυθροι» επέβαλλαν την υπεροχή τους και έφτασαν στη νίκη, θέτοντας τις βάσεις από νωρίς. Μόλις στο 15' ο Ντόνε έκανε όμορφη ατομική ενέργεια, πάσαρε στον Γκιόλα και ο τελευταίος άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ (1-0). Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα (61') οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μανώλη με απευθείας κόκκινη κάρτα, που είδε για εξύβριση στον διαιτητή και όλα έγιναν εύκολα για το Παλαιό Φάληρο. Στο 70' ο Ντόνε είχε δοκάρι με νέο πλασέ, για να έρθει ο Παπανδρέου στο 76' και να γράψει το 2-0 για την ομάδα του με όμορφο σουτ εκτός περιοχής, σφραγίζοντας ουσιαστικά το τρίποντο. Το μόνο που κατάφεραν οι ουραγοί του 3ου ομίλου της Β' κατηγορίας ήταν να μειώσουν στο σκορ με ωραίο σουτ του Χρηστίδη από πλάγια θέση στο 84'.

Διαιτητής ήταν ο Μημίδης, με βοηθούς τους Κωσταγιάννη και Δημητρακόπουλο.

ΕΡΜΗΣ: Γονιδάκης, Καλιανέζος, Μανώλης, Οικονόμου, Κουρούμαλος, Κακαμπάκος, Αθανασίου, Κουνέλης, Παρασκευόπουλος (80' Ιακωβίδης), Εσαμπαλίδης (73' Χρηστίδης), Πανταζόπουλος (62' Ακούρος)

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Τεκίδης, Βλάμης, Λογοθέτης, Λούτσος, Αν. Λουμίδης, Καλογερόπουλος (13' λ. τρ. Σακελλαρίου), Παπανδρέου (90' Αλ. Λουμίδης), Κέντρος, Γκιόλας, Ντόνε, Καραγιάννης (58' Μαρούσης)