Δεν τα κατάφερε η Δόξα Δράμας (2-3) από τον Άρη Αβάτου

Δεν τα κατάφερε η Δόξα Δράμας (2-3) από τον Άρη Αβάτου
από Πάμε Μπάλα
στις 26/02/2023
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

 

Ο Αρης Αβάτου  ήταν ο νικητής του πολύ σημαντικού παιχνιδιού που πραγματοποιήθηκε στην Δράμα με αντίπαλο την ιστορική Δόξα Δράμας .Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να  αποδράσουν με 3-2  στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής ,και να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Όλα έγινα στο δεύτερο ημίχρονο στο οποίο και μπήκαν και τα 5 γκολ της αναμέτρησης!

Αρχικά ο Νίκος  Σαμπανίδης στο 53' με πλασέ έγραψε το 1-0.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι με τον  Μούξιο στο (60') και τον  Γκαρνέτα  (62') γύρισαν το ματς μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Η Μαυραετοί  ισοφάρισαν  σε 2-2 με κεφαλιά του Σαμπανίδη, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι περισσότερο. Ο Άρης Αβάτου με γκολ του Τενεκέ στο 68' πήρε το τρίποντο και πλησίασε στην βαθμολογία την Δραμινή ομάδα.

Διαιτησία Κεφαλάς - Βακουφτσής - Μυσιρλής (Σερρών)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Γιάννης Αποστολίδης): Πάππος, Πιτσόλης (65′ Ρούτσης), Ιορδανίδης Αρ. (84′ Κυριακίδης Σαββας), Φραγκούλης, Κυριακίδης Δημ (84′ Οικονομίδης)., Χατζηδημητρίου (65′ Ιορδανίδης Χρ.), Σαμπανίδης, Ανθουλάκης (71′ Κόντος), Θεοδοσιάδης, Μπλιός, Περσίδης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κώστας Μπεδρελής): Καρά Ισμαήλ, Χασάν Ογλού, Ψεμματάς (80′ Ισπυρλίδης), Τενεκές, Λεουτσάκος, Βασιλάκης, Παναγιωτίδης (30′ Γκαρνέτας), Μούξιος (80′ Αναστασιάδης), Τσάπαρης, Αναγνωστόπουλος, Κοντογιαννίδης.