Αύριο η απόφαση που θα δικαιώσει την Δόξα Δράμας!

Αύριο η απόφαση που θα δικαιώσει την Δόξα Δράμας!
από Πάμε Μπάλα
στις 07/04/2022
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Αύριο Παρασκευή αναμένεται η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για την γνωστή υπόθεση της τιμωρίας της ομάδος της Αλεξανδρούπολης από την Πειθαρχική Επιτροπή για την μη αναγραφή νεαρών ποδοσφαιριστών στο φύλλο αγώνα με την ομάδα της Πλαγιάς.

Όλα προέκυψαν μετά την προσφυγή- ένσταση  της Δόξας Δράμας στα δικαιοδοτικά όργανα  ΕΠΟ που σαφώς και έχει έννομο συμφέρον από την τιμωρία της Αλεξανδρούπολης.

Αρχικά η ομάδα του Έβρου τιμωρήθηκε χάνοντας τον εκτός έδρας αγώνα με την Πλαγιά, αλλά ο νομικός εκπρόσωπος της Δόξας Δράμας άσκησε έφεση με την οποία ζητούσε να αφαιρεθούν επιπλέον  3 βαθμοί.

Ωστόσο κατά της πρωτόδικης απόφασης προσέφυγε και η ομάδα της Αλεξανδρούπολης όπως ήταν αναμενόμενο , με τις δύο υποθέσεις να συνδικάζονται με διαδικασία fast truck χθες το μεσημέρι !

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ η έφεση της Αλεξανδρούπολης  δεν θα έχει καμία τύχη, σε αντίθεση με την νέα έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης από την πλευρά του κ. Γρηγορίου της Δόξας Δράμας, και αναμένεται νέα δικαίωση για την Δραμινή ομάδα πριν μάλιστα από τον κρίσιμο αγώνα του Σοχού την ερχόμενη Κυριακή