Η φωτοβολίδα... του Δαρδαμανέλη για το γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς!

Η φωτοβολίδα... του Δαρδαμανέλη για το γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς!

Υπόλογος για ένα ακόμη επικοινωνιακό τέχνασμα ο προσωρινός δήμαρχος Καλαμαριάς που μαζί με την παρέα του.... προσπάθησαν να κοροϊδέψουν τον λαό της Καλαμαριάς και του Απόλλωνα

 

Λίγες ώρες πριν ο λαός της Καλαμαριάς στείλει σπίτι του οριστικά και αμετάκλητα τον χειρότερο δήμαρχο όλων των εποχών το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ φέρνει και πάλι στην δημοσιότητα ένα από τα τεχνάσματα της δημοτικής αρχής , με το οποίο ο κ.Δαρδαμανέλης θέλησε να δημιουργήσει εντυπώσεις φυσικά για ψηφοθηρικούς λόγους λίγους μήνες πριν τις εκλογές.

Συγκεκριμένα με βαρύγδουπους τίτλους και πυροτεχνήματα μέσω ελεγχόμενων σταθμών και μέσων προσπάθησαν να πείσουν τον λαό της Καλαμαριάς πως έλυσαν ένα πρόβλημα που αφορούσε το γήπεδο του Απόλλωνα . Ένα τμήμα επί της οδού Χηλής στο οποίο εδώ και χρόνια υπάρχει κάποια ιδιοκτησία και η οποία κέρδισε δικαστικά και απαιτούσε περί τα 780.000 ευρώ.

Ως εκ θαύματος ο κ.Δαρδαμανέλης και λοιποί.... μας ενημέρωσαν πως εγκρίθηκε πίστωση από το κράτος για την σχετική αποζημίωση που τελικά έφτασε στο 1.350.000 ευρώ! Ναι καλά διαβάζετε ξαφνικά εκτοξεύτηκε το πόσο για άγνωστους λόγους σε άλλα επίπεδα...

Όμως κανένας από τους επικοινωνιακούς ειδήμονες του Δήμου και τα εξαπτέρυγα του προσωρινού δημάρχου δεν είπε ολόκληρη την αλήθεια στον κόσμο για να κρίνει ακριβώς εάν αυτό αποτελεί πραγματικά μια ευεργετική πράξη προς τον Απόλλωνα από τον Δαρδαμανέλη...

Το 1.350.000 ευρώ (περίπου) λοιπόν θα κατέληγε με  την εξής διαδικασία στον άνθρωπο που εγείρει την απαίτηση της αποζημίωσης. 

Θα υπέγραφε μια σύμβαση ο Δήμος με τον ερασιτέχνη Απόλλων Καλαμαριάς μέσω της οποίας τα χρήματα αυτά ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ και  δεν ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ !

Δηλαδή ο Απόλλων με κάποιες εγγυήσεις..... θα πρέπει να καταβάλει για συγκεκριμένα χρόνια σταθερές μηνιαίες δόσεις για να καλύψει το δάνειο ουσιαστικά του Δήμου!

Αυτή είναι η αλήθεια και κανένα άλλο ψέμα που σπέρνουν παπαγάλοι, φίδια, ποντίκια και υπόλογοι στην δικαιοσύνη.

Με λίγα λόγια και χωρίς πολλά πολλά ο Απόλλων σε λίγα χρόνια θα έχανε από τον δήμο την ιδιοκτησία του και το μεγαλύτερο περιουσιακό του στοιχείο για ένα τεράστιο λάθος που κανείς δεν γνωρίζει ακόμη και σήμερα πως το χρέος  εκτοξεύτηκε κατά 500.000 περίπου ευρώ!

Φυσικά πρέπει να πούμε πως έως και σήμερα κανένα ποσό δεν πιστώθηκε στα ταμεία του Δήμου και πολύ παραπάνω καμία σύμβαση δεν υπογράφθηκε και ούτε θα αφήσουν οι δημότες της Καλαμαριάς να υπογραφεί !

Απλά ο προσωρινός δήμαρχος ( αύριο παθαίνει πανωλεθρία από την Χρύσα Αράπογλου) με το μυαλό του έκανε πολιτική κάτι που θα περάσουν χρόνια για να μπορέσει να μάθει.

Και επειδή ούτε Απολλωνιστής υπήρξε ποτέ ( βαμμένος Αρειανός) , ούε είναι γνήσιος Καλαμαριώτης ας μάθει την μεγαλύτερη αλήθεια που ξέρουν αν λένε σε αυτές τις περιπτώσεις οι γηγενείς και γνήσιοι Πόντιοι και Καλαμριώτες...  «Μίαν ώβασον κι επεκεί κακάντσον»

Κατά τα άλλα δήμαρχε μέχρι αύριο το πρωί μπορείς να τάζεις θέσεις και προνόμια μήπως και διασώσεις κάτι από το πλήρως καταστροφικό σου έργο...