Με τα δύο χέρια οι Καλαμαριώτες ψηφίζουν Αράπογλου!

Με τα δύο χέρια οι Καλαμαριώτες ψηφίζουν Αράπογλου!

Καθολική απαίτηση των δημοτών του Δήμου Καλαμαριάς να φύγει το συντομότερο ο χειρότερος δήμαρχος όλων των εποχών

 

Με σπασμένα φρένα δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις και οι εκτιμήσεις πως πάει στον δεύτερο γύρο των εκλογών στην Καλαμαριά η Χρύσα Αράπογλου, η οποία θα έχει απέναντι της τον Γιάννη Δαρδαμανέλη.

Καθημερινά η δημοτικότητα της σιδηράς κυρίας της Καλαμαριάς αυξάνεται με τον νυν δήμαρχο να δείχνει να τα έχει χαμένα , μπροστά στον  εκλογικό όλεθρο που τον περιμένει την ερχόμενη Κυριακή!

Ακόμη και οι στοιχηματικές εταιρείες που ποτέ δεν λένε ψέματα στις αποδόσεις τους , δείχνουν ως πρώτο φαβορί την κ. Αράπογλου.

Άπαντες στο πολεοδομικό συγκρότητα της Καλαμαριάς πιστεύουν πως ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί η αλήθεια και να μπει ξανά ο Δήμος στον σωστό δρόμο. Η παρουσία του Γιάννη Δαρδαμανέλη εκτός από συμπτωματική , ήταν και καταστροφική για ολόκληρο τον Δήμο με τις μικροπολιτικές που ακολούθησε σε πολλά θέματα. Ένα από αυτά ήταν που έδιωξε τα παιδιά του Απόλλωνα από κάθε γήπεδο της Καλαμαριάς , προφανώς επηρεαζομενος και καθοδηγούμενος από άλλα συμφέροντα..., που τον συμβούλευαν καθημερινά.

Οι Καλαμαριώτες όμως αυτήν την φορά θα τον τιμωρήσουν όπως είχαν κάνει και την προηγούμενη φορά με την ψήφο διαμαρτυρίας , που ουσιαστικά από απόλυτο αουτσάιντερ βγήκε πρώτος.....!

Άλλωστε ας μη ξεχνάμε πως η κ. Αράπογλου είναι μια γυναίκα με ήθος  πάνω από όλα και με τεράστια εμπειρία στο διοικείν και την πολιτική.

Επομένως ολόκληρη η Καλαμαριά γνωρίζει πως σε αυτήν την κρίσιμη πενταετία θα πρέπει να εμπιστευτεί μια προσωπικότητα με γνώση , επιρροή και φυσικά ένα άνθρωπο που να σέβεται και να τιμά τον θεσμό της οικογενείας!

Την ερχόμενη Κυριακή η αλαζονεία , η έπαρση και οι απ ευθείας αναθέσεις μπαίνουν οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας που κανείς δεν θα θέλει να θυμάται.

Η Καλαμαριώτες αποφάσισαν ήδη για τον επόμενο Δήμαρχο τους!

Και για να ακριβολογούμε την Δήμαρχο τους!

 

Δείτε την πίεση που δέχεται στοιχηματικά η νίκη της κυρίας Αράπογλου , πάνω στην οποία όλοι θέλουν να κερδίσουν.