Ξεκινάει στην Θεσσαλονίκη ο Πάνος Κιάμος!

Ξεκινάει στην Θεσσαλονίκη ο Πάνος Κιάμος!
από Πάμε Μπάλα
στις 06/03/2023
στην MAGAZINO

 

To W club ανοίγει και πάλι τις πόρτες τη σεζόν 2023 με 2024 και φιλοξενεί τον Πάνο Κιάμο κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Ο Κιάμος μετά από τις εμφανίσεις του στο Ποσειδώνιο Club έρχεται Θεσσαλονίκη να φέρει τα πάνω κάτω με τις νέες του επιτυχίες μετά από πολύ μεγάλο διάστημα αποχής . Ένα σχήμα που αναμένεται έκπληξη σε έναν πολύ όμορφο χώρο στημένο με καναπέδες όλο το μαγαζί και χωρητικότητα άνω των 800 ατόμων με  πολύ μεγάλη πίστα.

Έναρξη έχει προγραμματιστεί για 10 Μαρτίου 2023 και στο πλευρό του Πάνου Κιάμου θα βρίσκεται ο πάντα ανατρεπτικός Τόνι Σφίνος.

Ο Πάνος Κιάμος  με πολλά νέα τραγούδια που έχουν γίνει viral αναμένεται εντός του Μαρτίου Θεσσαλονίκη με ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα και θα ποιος θα πλαισιώνει το σπουδαίο καλλιτέχνη στο μαγαζί .

W Μπουζούκια  Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο Κράτηση

Τηλέφωνα Κρατήσεων : 2310626571, 6978469465 (whats up)

W Club Κιάμος Σφήνος Τιμές

Τιμή φιάλης 170/4

Ανοιχτά Παρασκευή Σαββάτο το μαγαζί από 10-3-2023 .

W Club Οδός Διεύθυνση

Διεύθυνση W club  Φρίξου 3 Σφαγεία μετά τη βίλκα απέναντι από το fix

W Θεσσαλονικη ώρα προσέλευσης

Από τις 23:00 είναι η ώρα προσέλευσης για Κιάμο και Σφήνο.

w sfinos
w sfinos

Το νούμερο ένα Club της Θεσσαλονίκης έρχεται δυνατά με το νούμερο ένα πάρτυ κάθε Σαββάτο που ακούει στο όνομα This is Spasta  και παίζει αυστηρώς ελληνικά. . Μοναδικά πάρτι με τους καλύτερους dj του εξωτερικού και όχι μόνο αναμένεται να δούμε στα stage του κάθε Παρασκευή σε Rnb ρυθμούς με το Swag. Το Club W Θεσσαλονίκη έχει αλλάξει τελείως το στυλ και το design του και δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τα μεγάλα clubs του εξωτερικού.

Ο Tόνι Σφίνος μετά την πολύ καλή εμφάνιση και το sold out που σημείωσε στο stage club  Θεσσαλονίκη και πρώην barbarella έρχεται ξανά στο Θεσσαλονίκη σε ένα πανέμορφο μαγαζί το οποίο παλιά λεγόταν magique , και ακόμα πιο παλιά lido club .