Φλέγεται το Κιλκίς Ι Πρωταθλητής ο Κιλκισιακός που τσαλαπάτησε την αδύναμη ΑΕΠ

Φλέγεται το Κιλκίς Ι Πρωταθλητής ο Κιλκισιακός που τσαλαπάτησε την αδύναμη  ΑΕΠ

Οι Κιλκισιώτες καθ όλη την διάρκεια του αγώνα δεν άφησαν τους ποδοσφαιριστές του Πολυκάστρου να πάρουν ανάσα και τους ανάγκασαν σε ρόλο κομπάρσου στο πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς

από Παμε Μπάλα
στις 06/04/2024

 

Το 11ο τίτλο της ιστορίας του κατέκτησε ο ιστορικός Κιλκισιακός , αφού το απόγευμα χωρίς να δυσκολευτεί νίκησε την ΑΕ Πολυκάστρου με 2-0 σε αγώνα play off της ΕΠΣ Κιλκίς.

Αποφασισμένοι όσο ποτέ οι ποδοσφαιριστές του Κιλκισιακού ήθελαν με κάθε τρόπο σήμερα το απόγευμα να υπερασπιστούν αυτό που δικαιότατα είχαν κατακτήσει καθ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Την πρώτη θέση που προσωρινά το άδικο σύστημα της βαθμολογίας του έφερε αντιμέτωπους με μια ομάδα που σίγουρα δεν μπορούσε και θα ήταν άδικο να "κλέψει" τον τίτλο στα διπλά παιχνίδια των paly off , εάν και εφόσον κατάφερνε να πάρει σήμερα την νίκη.

Από το πρώτο λεπτό της σημερινής συνάντησης φαίνονταν πως υπήρχαν τεράστιες διαφορές ποιότητας  μεταξύ των δύο ομάδων!

Παρά την υπέροχή του ο Κιλκισιακός δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να παραβιάσει την εστία του Παπαδόπουλου ο οποίος αρκετές φορές είπε όχι στις "λυσσαλέες" διαθέσεις των γηπεδούχων. Ωστόσο στο 80' λεπτό ο Τσολακίδης  έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας της ΑΕΠ και τους συμπαίκτες και φίλους της ομάδος στα ουράνια!

Η ολική κατάρρευση  του αδύναμου Πολυκάστρου έφερε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων το δεύτερο γκολ του Κιλκισιακού με τον Σουλτανίδη  που δημιούργησε καταστάσεις πανζουρλισμού εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Πλέον ο Κιλκισιακός έχει μπροστά του την πρόκληση των αγών μπαράζ για την άνοδο στην Γ εθνική με μια δύσκολη και επίπονη  σειρά αγώνων. 

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι της ΑΕΠ πήραν στο φινάλε αυτό που τους άξιζε με την εικόνα της ομάδος σε ολόκληρο το πρωτάθλημα . Εγκλωβισμένοι σε παγιωμένες αναχρονιστικές νοοτροπίες ήταν δεδομένο πως δεν θα μπορούσαν να ανατρέψουν την τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά στο μέλλον για να μπορέσει εκ νέου να κερδίσει την έξωθεν καλή μαρτυρία , αλλά και την υγιή και καλόπιστη κριτική εκ των έσω, την οποία δεν αποδέχθηκαν ΠΟΤΕ!

Άριστη η διαιτησία του κ. Τακίδη και των συνεργατών του που δεν άφησαν κανένα παράπονο στις δύο ομάδες σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Άλλωστε η εμπειρία του Γιώργου Τακίδη που σφυρίζει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί εγγύηση στο κορυφαίο αγώνα της πόλης.

 

Α.Ο.Κιλκισιακός: 

Αθανασίου, Πολυζάς, Γολιδόπουλος Σαλπιγκίδης Τραχανάς, Βαρότσης (Γιατισάκης), Πιπερτζής Μπουλαρι Τσολακίδης Ραφαελίδης Σερταρίδης.

 

Α.Ε. Πολυκάστρου: 

Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Ρουμελιώτης (Γκουντενούδης), Γκοτζίδης, Αμανατίδης, Μυλωνάς, Παπαδόπουλος, Ν. Γιαννουπλάκης Γκέλινος Χαρτοματζίδης (Γεωργιάδης), Σοφιανίδης.

 

Κεντρική φωτογραφία : maxitis.gr

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 22:06