Απίστευτο κι όμως Ελληνικό - Εκλογές στην ΕΠΣ Γρεβενών!

Απίστευτο κι όμως Ελληνικό - Εκλογές στην ΕΠΣ Γρεβενών!

Γελάει ολόκληρο το Πανελλήνιο με την ΕΠΣ που κανένας υγιώς σκεπτόμενος φίλαθλος του ποδοσφαίρου ακόμη και σήμερα δεν έχει καταλάβει για ποιόν λόγο υπάρχει

από Παμε Μπάλα
στις 06/03/2024

 

Αν νομίζουμε πως στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τα έχουμε δει όλα τότε είμαστε ΟΛΟΙ βαθιά νυχτωμένοι!

Προφανώς και δεν έχουμε δει το νέο αστείο ανέκδοτο με προέλευση και πάλι από την ΕΠΣ Γρεβενών η οποία ετοιμάζεται να κάνει εκλογές το ερχόμενο Σάββατο 9 Μαρτίου!

Ναι καλά διαβάζετε δεν όμως ούτε ψέμα , ούτε αστείο...

Η ΕΠΣ που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει για ποιόν ακριβώς λόγο χρηματοδοτείται , έχοντας μόλις 2 ενεργά σωματεία με αθλητικό μητρώο αναγνωρισμένα στην ΓΓΑ συνεχίζει να "παίζει" με την νοημοσύνη των ανθρώπων του ποδοσφαίρου και κατ επέκταση των Ελλήνων φιλάθλων.

Πως είναι δυνατόν έχοντας μόλις δύο ενεργά σωματεία , εκ των οποίων το ένα πλέον και νομικά ανήκει στην ομοσπονδία Γυναικών να θέλεις να κάνεις εκλογές, που ούτε στην Ουγκάντα δεν θα το σκεφτόντουσαν!

Τα δε νεοσύστατα σωματεία τα οποία δημιουργήθηκαν προφανώς για κάποιο σκοπό...., απλά για δύο χρόνια δεν έχουν δικαίωμα ψήφου!

Αλήθεια ποιος νομικός συμβουλεύει τον πρόεδρο της ΕΠΣ Γρεβενών σε αυτά τα πολύ σημαντικά ζητήματα ;

Ποιοι θα παραβρεθούν το Σάββατο στην σύγκληση της ΓΣ και πως θα ψηφίσουν ; 

 

ΥΓ Για να μπορείς να προσκαλέσεις σε εκλογική ΓΣ πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 10 ενεργά σωματεία στο μητρώο της ΓΓΑ. Η "γρήγορη" ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ φρόντισε να δημιουργήσει 6 νέα σωματεία τα οποία μαζί με τα δύο εγγεγραμμένα  στο μητρώο είναι οχτώ , που στο φινάλε δεν είναι οχτώ καθώς το ένα ( γυναικείο τμήμα ) ανήκει πλέον στην Ομοσπονδία Γυναικών , άρα είναι εφτά στο  σύνολο που και πάλι δεν έχουν δικαίωμα ψήφου!

Αλήθεια ποιος Δικαστικός θα επιτρέψει να γίνει αυτό ....;