Όλοι δίπλα στον Ποντιακό Πολυδενδρίου

Όλοι δίπλα στον Ποντιακό Πολυδενδρίου
από Παμε Μπάλα
στις 13/04/2024

 

 

Δελτίο τύπου

 

Το πρωτάθλημα βρίσκεται στην ποιο κρίσιμη καμπή του 5 αγωνιστικες πριν το τέλος των αγωνιστικων υπεχρεωσεων. Η ομάδα μας θα αγωνιστεί στο Πολυδένδρι την Κυριακή 14 Απριλίου και ώρα 11:30 με αντίπαλο την ομάδα του Φίλυρου. Η κρισιμότητα του αγώνα και η δυσκολία την αναμέτρησης μεγαλη αφού ο αντίπαλος μας είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ο Ποντιακός Πολυδένδριου βρίσκεται στην μέση (7η θέση) του βαθμολογικού πίνακα με μικρή διαφορά ασφαλείας από τις ομάδες που βρίσκονται από κάτω και είναι στο γκρουπ που θα αγωνιστούν στα play out.

Οι διαφορές είναι μικρές στον βαθμολογικό πίνακα και ο Ποντιακός θα αναζητήσει την νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής για να ανέβει βαθμολογικά και να σκαρφαλώσει μια θέση ψηλότερα.

Οι φίλαθλοι μας θα στηρίξουν για ακόμα μια Κυριακή τους ποδοσφαιριστές μας.

Με εσάς δίπλα τους οι παίχτες νιώθουν πολλά παραπάνω! Ελάτε να χειροκροτήστε αυτά τα παιδιά που θα τα δώσουν όλα για για τους 3 βαθμούς σε ένα παιχνίδι σημαντικό για την συνέχεια καθώς οδεύουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος. Δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα!

Η ομάδα κάνει μεγάλη προσπάθεια την φετινή χρονιά! Ελάτε με την παρουσία σας να στηρίξετε πρώτα το Πολυδένδρι και μετά τον Ποντιακο Πολυδένδριου γιατί αυτες οι δύο έννοιες είναι αλληλένδετες!

Κυριακή 11:30 Ποντιακός Πολυδένδριου - Α.Ε Φίλυρου γήπεδο Πολυδένδριου.

Όλοι δίπλα στην ομάδα μας!