×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

ΕΠΣΑΝΑ: Άτυχος ο Νικηφόρος, έμεινε στο... μηδέν με τον Κεραυνό!

ΕΠΣΑΝΑ: Άτυχος ο Νικηφόρος, έμεινε στο... μηδέν με τον Κεραυνό!

Τρία δοκάρια είχαν οι φιλοξενούμενοι * 0-0 το τελικό αποτέλεσμα

από
στις 22/03/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - Α.Π.Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 0-0

 

Ο Νικηφόρος ''καιγόταν'' για διπλό στην Κερατέα αλλά τελικά έμεινε στο... μηδέν και στην ισοπαλία με τον Κεραυνό!

 

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την κακή ημέρα στην οποία βρέθηκε η ομάδα του Θανάση Πετούρη και βλέποντας την τύχη να τους γυρνά την πλάτη τρεις φορές (είχαν τρία δοκάρια!) ''κόλλησαν'' στο 0-0 στο κυριακάτικο (22/3) ματς αυτής της 29ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑΝΑ. Ο Κεραυνός, όπως συμβαίνει τελευταία, κατέβηκε με αρκετούς νεαρούς στην σύνθεση του και έχοντας... ξεμπερδέψει με την υπόθεση παραμονή αγωνίστηκε δίχως άγχος. Πάντως πρέπει να σημειώσουμε πως δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και απείλησε ελάχιστα. Αντίθετα, ο Νικηφόρος που ήθελε τη νίκη, ήταν πιο επιθετικός, απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις και είχε τρία δοκάρια!

 

Το πρώτο στο 65' με σουτ του Μουρτοπαλα, το δεύτερο με φάουλ του Μπούρα και το τρίτο με σουτ του Οκόνου. Τελικά η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα μέσα και το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους. Να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Δελόλμα στο 69' με απευθείας κόκκινη για εξύβριση.

 

Διαιτητής: ΜΑΝΙΩΤΗΣ Δ., ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Δ., ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Β.

(Παρατηρητής: ΜΗΤΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ)

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Σιμιτζής, Ελευθερίου, Μαριόλ, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Πρίφτης, Ρώμας, Φουστέρης (60' Παπανικολάου), Πάλλης (75' Μαγγανάς), Σάντρι, Σταμάτης.

 

Α.Π.Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελεσκούρας, Ρίζος, Δημητριάδης, Δ. Μπούρας (82' Γαβριηλίδης), Τσιριγώτης, Παπαβασιλείου (68' Οκόνου), Γ. Μπούρας, Ορούτσι (56' Μουρτοπαλας), Δελόλμας, Δουβος, Ατζίνας.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015 21:26