×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ισόπαλη μά(Χ)η ανάμεσα σε ΑΠΕ Λαυρεωτική και Θύελλα Ραφήνας!

Ισόπαλη μά(Χ)η ανάμεσα σε ΑΠΕ Λαυρεωτική και Θύελλα Ραφήνας!

Η Κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ δεν κατάφερε να περάσει από το Λαύριο, με τους γηπεδούχους μάλιστα να χάνουν πέναλτι στο 75' και μαζί την ευκαιρία για μια μεγάλη νίκη * 1-1 τελικό σκορ

από
στις 22/03/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ - ΘΥΕΛΛΑ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑΣ 1-1

 

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ η Θύελλα Ραφήνας ''κατέβηκε'' στο Λαύριο για να αντιμετωπίσει στο ''Π.Βογιατζής'' την ισχυρή και φορμαρισμένη ΑΠΕ Λαυρεωτική. Η κυριακάτικη (22/3) μάχη των δύο ομάδων, τελικά, δεν έβγαλε νικητή, καθώς ''κόλλησαν'' στο ισόπαλο 1-1, με τους γηπεδούχους μάλιστα να χάνουν πέναλτι στο 75' και μαζί την ''χρυσή'' ευκαιρία για να πανηγυρίσουν ένα σπουδαίο τρίποντο.

 

Η αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑΝΑ πήγε στη δύναμη και στο πάθος, με την Θύελλα του Πέτρου Τσιγκούλη να εμφανίζει (και δικαιολογημένα) σημάδια κούρασης μετά τον τελικό με τον Άγιο Στέφανο. Αυτό προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η Λαυρεωτική η οποία να θυμίσουμε πως με τον Ανδρέα Δελληγιάννη στον πάγκο της τα πηγαίνει εξαιρετικά και είναι αήττητη 15 αγωνιστικές!

 

Όσον αφορά την Θύελλα, εννοείται πως παραμένει πάντα στην κορυφή, διατηρώντας την διαφορά των 9 βαθμών από τους διώκτες της.

 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΠΕ Λαυρεωτική κατάφερε να προηγηθεί στο 24' με ωραίο πλασέ του Κοντογιάννη, ενώ στο 44' ο Μαριέτης έφερε το ματς στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 1-1 για την Θύελλα. Στην επανάληψη το ματς ήταν κλειστό με τις δύο ομάδες να απειλούν σε ορισμένες περιπτώσεις. Αναμφίβολα, πάντως, την σπουδαιότερη ευκαιρία την έχασε η ΑΠΕΛ η οποία στο 75' αστόχησε σε πέναλτι με τον Κοντογιάννη ο οποίος από τα 11 βήματα σούταρε ψηλά.

 

Να θυμίσουμε πως η Θύελλα, πλέον, κοιτάει το επόμενο παιχνίδι για το κύπελλο ερασιτεχνών (αυτή την φορά) με το Καρλόβασι που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Ραφήνας την Τετάρτη 25/03/2015 και ώρα 10.30 το πρωί λόγω παράκλησης της ομάδας της Σάμου.

 

***Κορυφαίοι για την ΑΠΕΛ: Χουσεΐν, Πώχος, Κοντογιάννης.

 

***Κορυφαίοι για την Θύελλα: Ντούνης, Γεραγωτέλης.

 

Διαιτητές: ΔΡΑΓΑΤΗΣ Α., ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ν., ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ Α.

(Παρατηρητής: ΡΟΔΙΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ)

 

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος (65' λ.τρ. Παρλακίδης), Χουσεΐν, Σέμπρος (46' Λάππας), Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Μηχαηλίδης, Αλέξανδρος Γιαχάεβ, Μάνθος Ασλάνης, Κοντογιάννης, Τζώρας (75' Σελιμάς).

 

ΘΥΕΛΛΑ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κατσιούλης, Τσέλιος, Στάφα (68' Προδρόμου), Σερέτης, Μανουσάκης, Ντούνης, Αράπης, Γεραγωτέλης (68' Μουλάκης), Μαριέτης (83' Δημεσπύρα), Κατσούγκρης, Αθανασόπουλος.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015 19:28