Ανεβαίνει το Χαλάνδρι

Ανεβαίνει το Χαλάνδρι

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για το Χαλάνδρι που "χτύπησε" στο 90'+1'

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 08/03/2015

ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 2-1

Σε μία αναμέτρηση που διεξήχθη κάτω από δύσκολες συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων λόγω τoυ δυνατού αέρα που υπήρχε, το Χαλάνδρι ήταν αυτό που έφτασε στη νίκη με 2-1 απέναντι στον Θρίαμβο Αθηνών με ένα τέρμα που πέτυχε στο 90’+1’. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη των γηπεδούχων και δείχνουν πως αρχίζουν να ανεβάζουν στροφές μετά από πολύ καιρό.Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 43' με τον Καρακάση για να έρθει στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Λιοσής και να φέριε το ματς στα ίδια. Όμως, μόλις συμπληρώσαμε το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων στο δεύτερο μέρος ο Γούλας με πλασέ από κοντά έγραψε το τελικό 2-1 χαρίζοντας μία σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Δοκάρι: 65’ Συμεωνίδης

Διαιτητές: Χαλδαίος, Μπαμπάς – Τζάκος

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Βακερλής Ε., Λειβαρτζινός, Παπαδόπουλος (86’ Κανέλλος), Βακερλής Π., Καρακάσης, Μπακέας (69’ Σταυρόπουλος), Λουκάς, Χαλβατζής, Σκούμας, Γεωργουδάκης, Μωυσιάδης (73’ Γούλας)

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Αλευρής, Ζαχαρόπουλος, Συμεωνίδης, Ζαγκλής, Θεμελίδης, Τσιούγκος, Χατζίου (90’+1’ Ελ Ράντι), Λιόσης, Σαλαπάτας, Παππάς (77’ Ευαγγελόπουλος), Μαντακίδης (86’ Χατζηναθαναήλ)